Blind en Memphis in basis bij ManU, Rooney reserve

26 december 2015, 12:56   Bijgewerkt: 26 december 2015, 14:32

Voor de cruciale wedstrijd tegen Stoke City heeft manager Louis van Gaal zijn aanvoerder bij Manchester United, Wayne Rooney, uit het elftal gehaald. Het clubicoon moet in het Britannia Stadium op de bank plaatsnemen. Oranje-internationals Daley Blind en Memphis Depay verschijnen wel aan de aftrap.

Van Gaal kiest in Stoke-on-Trent voor bijna hetzelfde elftal als afgelopen weekend, toen Manchester United thuis verloor van laagvlieger Norwich City (1-2). Tien van de elf posities zijn hetzelfde gebleven, alleen Rooney is uit het team gehaald. Ander Herrera neemt de plek van Rooney in de basisformatie over.

Bij Stoke City beginnen de Nederlanders Erik Pieters en Ibrahim Afellay in de basis. Ook oud-eredivisiespelers Bojan Krkic en Marko Arnautovic starten, Marco van Ginkel moet op de bank plaatsnemen.

De wedstrijd in de Premier League tussen Stoke City en Manchester United begint om 13.45 uur. De ploeg van Van Gaal snakt naar een goed resultaat, het verloor zijn laatste twee duels en wacht al ruim een maand op een overwinning in de Engelse competitie. De laatste competitiezege dateert van 21 november.

Opstellingen

Stoke City: Butland, Cameron, Shawcross, Wollscheid, Pieters, Johnson, Whelan, Shaqiri, Krkic, Afellay, Arnautovic

Manchester United: De Gea, Young, Smalling, Jones, Blind, Carrick, Herrera, Mata, Fellaini, Memphis, Martial

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen