Goal Sneijder niet genoeg voor Galatasaray in derby

Jw
14 december 2015, 21:03

Galatasaray kan de titelaspiraties in de koelkast zetten. De grootmacht verloor maandagavond de Turkse topper tegen Besiktas, waardoor de achterstand op de nieuwe koploper is opgelopen tot negen punten. Wesley Sneijder zette de bezoekers nog wel op voorsprong, maar het doelpunt van de Oranje-international bleek niet genoeg. Besiktas won met 2-1.

De derby tussen de topclubs uit Istanbul kwam pas in de tweede helft op gang. Sneijder kreeg in de 54ste minuut de openingstreffer cadeau. Doelman Gunay Guvenc probeerde ver van zijn eigen doel op onverklaarbare wijze zijn verdedigers te helpen, maar raakte de bal volledig verkeerd. Sneijder kreeg het speeltuig voor de voeten en schoof die alert in het lege doel: 0-1.

Galatasaray hield de voorsprong slechts twee minuten vast, wat te wijten was aan wederom een fout van een keeper. Dit keer liet Fernando Muslera een op het oog houdbaar schot van Mario Gomez door de vingers glippen (1-1). Een kwartier voor tijd besliste vleugelspits Gökhan Töre, die pas twee minuten in het veld stond, de kraker met een fraaie volley (2-1).

Door de overwinning raakt Fenerbahçe de koppositie weer kwijt aan Besiktas. Galatasaray blijft op een teleurstellende vierde plaats staan in de Süper Lig. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen