Hatzidiakos bij AZ-selectie: "Mooi voor hem en voor ons"

3 december 2015, 15:09

Een nieuw gezicht duikt vrijdagavond op in de AZ-kleedkamer. Pantelis Hatzidiakos, aanvoerder van Jong AZ, debuteert tegen ADO Den Haag in de wedstrijdselectie. Hij krijgt een kans omdat Ridgeciano Haps, Jop van der Linden en Jeffrey Gouweleeuw met blessures kampen, bovendien is Derrick Luckassen geschorst.

Door alle afwezigen met coach John van den Brom een geïmproviseerde achterhoede opstellen tegen ADO. "Het wordt puzzelen, maar dat is ook wel weer leuk", blikt hij vooruit op de website van zijn club. Een gevolg is dus dat Hatzidiakos bij de selectie zit. "Panta is een prima speler. Het is mooi voor hem en voor ons dat hij nu voor het eerst officieel bij de wedstrijdselectie zit. Goed dat we altijd kunnen putten uit de talenten van de club."

Van den Brom is op zijn hoede voor ADO Den Haag, de ploeg waarmee hij als coach Europees voetbal haalde. "ADO heeft op papier een goed elftal. Er zitten denk ik nog één of twee jongens die daar speelden toen ik trainer was. Ze hebben voorin een goede aanval met een gevaarlijke spits en buitenspelers die voor aanvoer zorgen. Achterin hebben ze een blok van vijf met daarachter een goede keeper, die ook nog kan scoren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen