Koeman: "Ik moet wel rouleren met dit speelschema"

Jw
23 december 2015, 22:16

Southampton-trainer baalt dat hij in de komende twee competitiewedstrijden niet zijn beste basisformatie kan gebruiken. De Nederlandse coach vindt het onverantwoord om spelers twee wedstrijden binnen 48 uur in te zetten. Southampton speelt zaterdagavond tegen Arsenal (20.45 uur), waarna maandagavond het treffen met West Ham United (18.45 uur) alweer wacht.

"Daar zit zelfs minder dan 48 uur tussen. Dat is echt krankzinnig dit weekend", stelt Koeman op de website van Southampton. "Spelers hebben tenminste 48 uur nodig om te herstellen. Afgelopen seizoen heb ik geloof ik vier spelers rust gegeven, misschien dat het er dit keer meer zullen zijn. We hebben frisse spelers nodig en je bent niet zo fris met 45 of 46 uur rust."

Koeman liet verder weten dat geen enkele speler in januari zal vertrekken. The Saints staan op een lichtelijk teleurstellende twaalfde plaats in de Premier League en de Nederlander heeft al zijn spelers nodig om niet verder te zakken op de ranglijst. Southampton won vijf wedstrijden geleden voor het laatst. Toen werd Sunderland met 1-0 opzij gezet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen