Stekelenburg: "Het wordt zwaar tegen Arsenal"

26 december 2015, 09:55

Voor Southampton staat een pittig menu op het programma op Boxing Day. De moeizaam draaiende ploeg van coach Ronald Koeman krijgt zaterdagmiddag Arsenal, dat in topvorm steekt, op bezoek. Arsenal maakte eerder deze week nog indruk door de topper tegen Manchester City met 2-1 te winnen.

Keeper Maarten Stekelenburg blikt op de website van zijn ploeg vooruit op de wedstrijd tegen Arsenal. "Ze spelen goed en boeken resultaat", zegt de oud-Ajacied over de bezoekers uit Londen. "Ik heb het duel met Manchester City gezien, ze speelden goed en controleerden de wedstrijd. Arsenal heeft een aantal geweldige spelers en we gaan het zwaar krijgen, maar moeten proberen om ons eigen spel te spelen", weet hij.

Southampton is bezig aan een moeizame periode, het pakte in de laatste vijf duels slechts één punt. "We creëren kansen, en tegen Arsenal wordt het zwaar, maar we spelen thuis en moeten effectief spelen", stelt Stekelenburg. Eerder liet manager Ronald Koeman weten dat Southampton moest oppassen dat het niet in de gevarenzone belandt. "Ik begrijp wel waarom hij dat zei. Als je geen resultaten boekt, kom je in de problemen. Maar aan de andere kant: de verschillen zijn zo klein, dat je door één zege vijf of zes plaatsen kan stijgen."

Na zeventien wedstrijden staat Southampton op de twaalfde plaats in de Engelse Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen