Verratti: "Ancelotti was als een tweede vader voor me"

Jw
24 december 2015, 12:52
Verratti:

Marco Verratti maakte in juli 2012 de overstap van het vrij onbekende Pescara naar het grote Paris Saint-Germain. Een gewaagde overstap, vindt de Italiaanse spelmaker achteraf, maar één die hij niet kon laten gaan. Inmiddels is de 23-jarige middenvelder een steunpilaar op het middenveld van de Franse grootmacht.

"Toen ik aanvankelijk op de hoogte werd gesteld van de interesse van PSG, was ik niet overtuigd. Mijn droom was om met Pescara in de Serie A te spelen. Maar deze trein komt maar één keer voorbij in je leven en ik kon het mij niet veroorloven die te missen", blikt Verratti tegenover Sky Italia terug op zijn transfer. Pescara was op dat moment net gepromoveerd naar de Serie A, waardoor hij nog nooit een wedstrijd heeft gespeeld op het hoogste niveau in Italië.

"Ik kwam hier in de wetenschap dat het ontzettend lastig zou worden, maar het is uiteindelijk soepel gegaan door de hulp van mijn ploeggenoten. Ze hebben me verwelkomd als hun kleine broer. Toen Carlo Ancelotti trainer werd, heb ik een soort van tweede vader gehad. Hij heeft me thuis laten voelen in Parijs", vervolgt de 1.65 meter kleine middenvelder.

Verratti kan goed overweg met Zlatan Ibrahimovic, de absolute ster in het elftal. "Van de buitenkant komt hij hard over, maar hij is echt heel grappig en aardig. Het is een geweldige man, die een moeilijke jeugd heeft gehad. Als je hem eenmaal kent, is het een geweldige vent", is hij lovend over de oud-Ajacied.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen