Wenger zet grote stap met Arsenal: "Geloof in titel versterkt"

Ger
22 december 2015, 09:36

Arsenal deed maandagavond uitstekende zaken in de Engelse titelstrijd door de kraker tegen Manchester City te winnen. De Londenaren onderstreepten daarmee de belangrijkste concurrent te zijn van de verrassende koploper Leicester City. Ook bij manager Arsene Wenger groeit het vertrouwen dat Arsenal dit seizoen gaat afsluiten met nieuw zilverwerk.

The Gunners hebben na zeventien competitieduels twee punten achterstand op Leicester. "Het is te vroeg om te zeggen dat we kampioen worden, maar dit resultaat schenkt ons vertrouwen en kracht. Het geloof in de titel is zeker versterkt", aldus Wenger. "Winnen van Manchester City zegt veel, want dat is een ploeg met kwaliteit die uiteindelijk ook om de titel gaat meedoen. Dit is dan ook meer dan alleen een zege."

Wenger steekt de loftrompet over Mesut Özil, die tegen City tekende voor twee assists. "Hij speelt volwassen, toont verantwoordelijkheid en heeft een grote wil om te winnen. Mesut is ook fysiek sterker geworden. Hij kon afgelopen week nauwelijks trainen door een luchtweginfectie en lag voornamelijk in bed, maar in de wedstrijd heeft hij een sterk fysiek herstel laten zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen