Klopp hoopt Dortmund te ontlopen in kwartfinales

18 maart 2016, 10:08

Liverpool ging keurig ten koste van Manchester United verder naar de kwartfinales van de Europa League. Na een 2-0 overwinning op Anfield Road was een 1-1 gelijkspel op Old Trafford genoeg om de club van Louis van Gaal, Daley Blind en Memphis Depay uit het Europese toernooi te stoten. Manager Jürgen Klopp hoopt dat een weerzien met zijn oude club Borussia Dortmund uit zal blijven in de volgende ronde.

Vrijdagmiddag vindt in het Zwitserse Nyon de loting voor de kwartfinales plaats en Klopp hoopt dat Liverpool en Dortmund niet op elkaar zullen stuiten. "Natuurlijk niet", reageert de Duitser. "Waarom zou ik het sterkste team willen treffen in de volgende ronde?", vraagt hij zich af. "Dat zou niet echt slim zijn. Maar mochten we Dortmund toch treffen, dan gaan we uiteraard vol voor de winst. Wie we ook zullen loten, het zal niet makkelijk worden. Maar we zijn erop voorbereid."

Klopp zag Philippe Coutinho donderdagavond uitblinken tegen Manchester United. De Braziliaan maakte op zeer fraaie wijze de 1-1 op Old Trafford. "Hij had veel goede momenten. Ik denk dat dit in termen van werklust ook de beste wedstrijd was die ik van hem heb gezien. Hij moet meer in zichzelf geloven, hij heeft geweldige kwaliteiten. Dat zag je terug in zijn briljante goal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen