Pochettino heeft geen spijt, Aubameyang mikt op finale

11 maart 2016, 09:55

Tottenham Hotspur trad donderdagavond met een B-elftal aan tegen Borussia Dortmund. Manager Mauricio Pochettino had maar liefst zeven veranderingen aangebracht in zijn basisopstelling en dat was duidelijk te zien op het veld. De Spurs waren onherkenbaar en gingen met 3-0 ten onder in het Signal Iduna Park. Toch heeft Pochettino geen spijt van zijn keuzes.

Onder meer Harry Kane startte niet bij Tottenham, dat er totaal niet aan te pas kwam bij Dortmund. "Ik ben zeer teleurgesteld over het resultaat. Het was een bad day in the office, maar we moeten het accepteren. We hebben voor deze elf namen gekozen en probeerden de wedstrijd te winnen. Dat is niet gelukt en dat zorgt voor teleurstelling, maar het was een goede test om ons te meten met het niveau van Dortmund", aldus de 44-jarige Argentijn.

Pierre-Emerick Aubameyang maakte de 1-0 voor Dortmund en staat dit seizoen in alle officiële competities al op 33 (!) doelpunten. "Ik ben zeer, zeer blij", sprak de goaltjesdief uit Gabon na afloop. "Het is geweldig en belangrijk. Ik wil graag doorgaan met deze productie, het seizoen is nog lang niet voorbij", aldus Aubameyang. "We hebben een fantastisch team. Ik ga voor de finale. Dat is één van onze doelen", zegt de clubtopscorer.

Aubameyang wordt door zijn prestaties weleens in verband gebracht met Real Madrid. "Dat is onzin", maakt hij duidelijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen