Zon schijnt weer in Rotterdam: "Ziet er heel anders uit"

11 maart 2016, 15:56

De komende wedstrijd is voor Feyenoord één van de belangrijkste duels van het seizoen. De Rotterdammers staan momenteel op de derde plaats, maar er zijn meerdere ploegen die in de nek van de ploeg van de bekerfinalist lopen te hijgen. Waaronder Vitesse, dat komende zondag de gastheer is van Feyenoord. Gaan coach Giovanni van Bronckhorst en de zijnen onderuit, dan komt de Arnhemse opponent op gelijke hoogte.

"Dit is een belangrijke wedstrijd voor ons", zegt Van Bronckhorst dan ook op de clubwebsite. "Als we een goed resultaat halen, nemen we verder afstand van Vitesse. In die zin zou je dus kunnen spreken van een zespuntenwedstrijd", aldus de oud-verdediger, die met zijn ploeg na een duistere serie achtereenvolgens FC Utrecht, AZ en SC Cambuur versloeg. "Dat we uit een periode van drie gewonnen wedstrijden op rij komen, merk je in de groep. De situatie ziet er ineens heel anders uit."

Ondanks het feit dat Feyenoord duidelijk aan de beterende hand is, zijn er volgens Van Bronckhorst nog genoeg verbeterpunten. "Qua spel kan en moet het beter. Tegen Utrecht stonden we tactisch goed en AZ speelden we een helft lang van de mat, maar tegen Cambuur waren we zowel fysiek als mentaal een stuk minder. Gelukkig wonnen die wedstrijd wel, want de resultaten waren vorige week het belangrijkste."

Van Bronckhorst vindt het erg belangrijk dat Feyenoord dit seizoen de derde plaats in de wacht weet te slepen. "Daar moeten we de komende weken al onze energie in steken", stelt Gio, die met Feyenoord in de bekerfinale staat, maar daar nog niet mee bezig is. "Meteen na het winnen van de halve finale heb ik tegen de ploeg gezegd dat we het voorlopig niet over de finale gaan hebben. Derde worden in de competitie, dat is voor nu het belangrijkste."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen