Verratti kan in bekerfinale rentree maken voor PSG

Ger
22 april 2016, 23:51
Verratti kan in bekerfinale rentree maken voor PSG

Marco Verratti kan zaterdagavond in de finale om de Coupe de la Ligue zijn rentree maken. De middenvelder is door trainer Laurent Blanc opgenomen in de selectie van Paris Saint-Germain voor het duel met Lille. De Italiaan was twee maanden niet inzetbaar vanwege een liesblessure.

Zonder de 23-jarige Verratti legde PSG in de Ligue 1 beslag op het kampioenschap. In de kwartfinales van de Champions League werd de Franse topclub uitgeschakeld door Manchester City. In de slotfase van het seizoen maakt PSG nog kans op twee prijzen. Naast de finale van de Coupe de la Ligue wacht ook de eindstrijd in de Coupe de France, over een maand, tegen Olympique Marseille.

"Het was een lastige blessure, het herstel duurde lang", aldus Blanc over de revalidatie van Verratti. "Dat heeft tijd en geduld gekost. We hebben er hard voor gewerkt dat hij de finale kon halen. Ik ben blij voor hem."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen