Verschillende belangen bij PEC Zwolle en Excelsior

29 april 2016, 17:19
Foto: © ProShots

Waar PEC Zwolle volop meedoet om deelname aan de play-offs om Europees voetbal, daar doet Excelsior er in de laatste weken van de reguliere competitie alles aan om de play-offs om promotie/degradatie te ontlopen. Zondag, in de voorlaatste speelronde van de Eredivisie, treffen beide teams elkaar op het Rotterdamse Woudestein.

Jans: "Als we winnen, zitten we in de play-offs"

Wel zal PEC Zwolle dan weer eens op vreemde bodem moeten winnen. De voormalig bekerwinnaar wist de laatste vijf thuisduels allemaal te winnen, maar daartegenover staan vier opeenvolgende nederlagen in een uitwedstrijd. "Maar het vertrouwen is er wel en de sfeer is ook goed", aldus Jans, die niet kan beschikken over Ryan Thomas, Bart Schenkeveld, Mustafa Saymak en Thanasis Karagounis.

Groenendijk: "Druk haalt het beste in je naar boven"

"PEC Zwolle heeft een goede ploeg, die nog strijdt om de play-offs om Europees Voetbal. Zij zullen dus gemotiveerd naar Woudestein komen. Wij zijn echter goed voorbereid. De competitie nadert zijn climax, dus wij moeten er staan. Wij moeten er alles in stoppen wat we hebben. We gaan spelen om te winnen, wij hebben niet de ploeg om alleen maar achteruit te leunen. We gaan niet te veel kijken naar onze directe concurrenten, het belangrijkste is dat wij zelf een goed resultaat behalen. We zullen ongetwijfeld ook dingen meekrijgen van andere duels, onze aandacht zal echter volledig op deze wedstrijd gericht zijn", aldus Groenendijk, die niet kan beschikken over Bas Kuipers, Jurgen Mattheij, Alessandro Damen en Filip Kurto.

[photo,97524,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen