Vitessenaar krijgt mooi compliment: "Bijzondere speler"

18 april 2016, 11:41

Milot Rashica is bezig aan een prima seizoen bij Vitesse en heeft zich duidelijk in de kijker gespeeld bij Gianni de Biasi, de bondscoach van Albanië. De Vitessenaar trekt mogelijk met de selectie van het Balkanland naar het EK 2016, waar Frankrijk, Roemenië en Zwitserland de tegenstanders van de Albanezen zijn.

Met acht doelpunten en drie assists doet Rashica het uitstekend in Arnhem. "Hij is een bijzondere speler", zegt De Biasi op de EK-website. "Hij heeft geweldige vaardigheden en heel veel techniek. We houden hem in de gaten, er is een mooie toekomst voor hem weggelegd. Ik weet niet zeker of hij al klaar is voor het EK of het WK in Rusland, maar als hij zo doorgaat, dan kan het zeer leuk worden", aldus de Albanese bondscoach.

Ook Vitesse-coach Rob Maas is lovend. "Hij is een echte winnaar, die weet wat hij wil. Dat zie je in iedere wedstrijd die hij speelt. Hij is heel doelgericht, in de meest positieve zin van het woord. Bovendien is een goede jongen. Ik hoop dat hij deze ontwikkeling kan doorzetten", stelt Maas.

Rashica voelt zich ook goed. "Als ik de bal krijg, dan zoek ik het liefst tegenstanders op om dingen te kunnen forceren. Ik kan dan gebruik maken van mijn snelheid en techniek. Ik droom ervan om komende zomer met Albanië naar het EK te gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen