Borst zou nog geen euro zetten op PSV: "Zou zonde zijn"

7 mei 2016, 07:30   Bijgewerkt: 4 mei 2016, 11:21

Dit weekend staat volledig in het teken van de ontknoping van de Eredivisie. Maakt Ajax de kampioensklus af met een overwinning bij De Graafschap of kan PSV door Amsterdamse averij nog verrassend de titel grijpen in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle? FCUpdate.nl blikt vooruit met Hugo Borst, die verwacht dat Ajax niet meer in de problemen zal komen.

Kritiek op het spel van Ajax lijkt eigenlijk altijd wel aanwezig te zijn, maar met een doelsaldo van 80-20 en negentien (!) clean sheets is het een uitstekend seizoen. "Ze hebben dit seizoen wel een fase gehad dat het niet om aan te gluren was, maar het is wel beter dan vorig jaar geworden", vindt Borst. "Toen was het echt behelpen. Wat Frank de Boer beloofde - dat het sprankelender en mooier moest - is wel gedeeltelijk uitgekomen. Maar, het kan nog altijd leuker. Nog altijd zie ik als liefhebber met lede ogen aan hoe eindeloos die bal van de rechtsback naar de linksback en vervolgens naar de keeper gaat. We zijn dan tweeënhalve minuut verder als er eindelijk wat diepte in het spel komt. Alsjeblieft, verlos ons daarvan. Negentien keer de nul is trouwens wel hartstikke goed."

hugo borst

hugo borst

Als PSV inderdaad een betere selectie dan Ajax zou hebben, dan zou het voor het Nederlandse voetbal voordelig kunnen zijn als de Eindhovenaren de kans krijgen om in de voorronde voor twee Nederlandse deelnemers in de Champions League te zorgen. "Als het ook echt zo is dat Andrés Guardado niet gaat meedoen aan de Olympische Spelen, dan is dat misschien wel een feit. Laten we het hopen dat het weer een keer gebeurt. Het loopt bijna altijd slecht af. Dat lijkt ons lot te zijn", besluit Borst.

[photo,96645,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen