Brands mist levensgrote kans: "Duurt even om te verwerken"

22 mei 2016, 20:50

Kevin Brands had zondagavond de held van NAC Breda kunnen zijn. In de laatste seconden tegen Willem II miste de aanvaller een levensgrote kans. Bij een doelpunt en dus een 3-2 nederlaag was NAC gepromoveerd naar de Eredivisie.

"Die bal komt op je af, je moet snel denken", zo haalt Brands het moment zich voor de geest in gesprek met FOX Sports. Brands werkte de bal enkele centimeters naast het doel van Kostas Lamprou. "Ik vond ons niet goed spelen."

Brands zal nog wel even aan zijn gemiste kans blijven denken. "Dat duurt wel even om te verwerken. Vorig jaar heb ik ook de finale verloren met Volendam, maar deze is wel dubbel zo erg. Dit is gewoon afschuwelijk. Ik ben gekomen om te promoveren. Het seizoen is mislukt, dat lijkt me duidelijk."

ACTIE: Wint Feyenoord van Sparta zondag? Dan win je €100,00 met één euro inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen