Heracles in play-offs, Groningen profiteert van verlies NEC

1 mei 2016, 16:54   Bijgewerkt: 1 mei 2016, 17:26
Foto: © ProShots

Ondanks een 1-1 gelijkspel op eigen veld tegen ADO Den Haag is Heracles Almelo verzekerd van deelname aan de play-offs om Europees voetbal, gezien de resultaten op de andere velden. NEC bewees zichzelf een slechte dienst, door in de eigen Goffert met 1-2 te verliezen van Roda JC Kerkrade. Daardoor nam FC Groningen de achtste plaats over van de Nijmegenaren. De noorderlingen wonnen met dezelfde cijfers in de derby bij SC Heerenveen.

Door een doelpunt van Navarone Foor kwam NEC in de 25ste minuut nog wel op 1-0, nadat Ard van Peppen de bal hard tegen hem aan had geschoten. Vijf minuten voor de pauze kon Christian Santos de marge verdubbelen, maar de topscorer miste een penalty. Roda-keeper Benjamin van Leer keerde zijn inzet. Op slag van rust bracht Tom van Hyfte de bezoekers langszij met een afstandsschot. Kort na de doelwissel kopte Rydell Poepon de 1-2 binnen en dat bleek ook de eindstand.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen