Heracles-voorzitter euforisch: "Laten we niet meer lopen"

15 mei 2016, 17:33
Foto: © ProShots

Jan Smit heeft als voorzitter van Heracles Almelo hoge verwachtingen uitgesproken. De preses denkt dat zijn club Europees voetbal gaat halen. Door een zege op FC Groningen staan de Almeloërs in de finale van de play-offs tegenover FC Utrecht.

"Dit laten we niet meer lopen. Dit is alleen al historisch, dat we de laatste ronde halen", was de reactie van Smit na afloop van de 5-1 zege op Groningen volgens TC/Tubantia. Heracles liep in de verlenging weg bij de tegenstander. "Maar we moeten het nog wel doen. We hebben nog niks en ik sta liever volgende week met een grote lach op mijn gezicht."

Paul Gladon vertolkte als invaller een belangrijke rol. In de blessuretijd kopte hij de 2-1 binnen, waardoor een verlenging nodig was. Daarin verzorgde hij de assist bij de 3-1 van Wout Weghorst. "Als we als team spelen, kunnen we veel", vertelde de spits. "Dat doen we altijd en dan kunnen we van iedereen winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen