Italië ziet ook Verratti afhaken voor Euro 2016

6 mei 2016, 21:32
Italië ziet ook Verratti afhaken voor Euro 2016

Marco Verratti is er komende zomer niet bij op het EK in Frankrijk. De Italiaanse middenvelder van Paris Saint-Germain moet de Europese titelstrijd laten schieten vanwege een operatie aan de lies, die gepland staat voor maandag 16 mei in het Qatarese Doha.

Verratti heeft al een tijdje last van de lies, maar maakte eind april zijn rentree in het elftal van Paris Saint-Germain. Deze week moest hij een training voortijdig afbreken omdat zijn liesklachten weer opspeelden. Paris SG bevestigt vrijdag dat Verratti onder het mes gaat en dat hij het EK daardoor mist.

Het wegvallen van Verratti is de volgende tegenvaller voor Italië-bondscoach Antonio Conte. Eerder haakte Juventus-middenvelder Claudio Marchisio met een knieblessure al af voor het Europees kampioenschap.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen