Luis Enrique: "Spelers zijn bekend met alle scenario's"

13 mei 2016, 20:09
Foto: © ProShots

Luis Enrique kan zich zaterdag voor het tweede jaar op rij met FC Barcelona tot kampioen van La Liga kronen, in wat hij zelf de zwaarste competitie van Europa noemt. De Catalanen gaan in de laatste speelronde op bezoek bij Granada. Ze hebben één punt meer dan nummer twee Real Madrid, dat bij Deportivo la Coruna op visite gaat.

"We hebben nog één wedstrijd te gaan, tegen Granada", begon Luis Enrique vrijdag de persconferentie. "Als we er niet in slagen te winnen, dan kijken we naar de resultaten elders. Maar gedurende de wedstrijd ben ik in niets anders geïnteresseerd dan het duel in Granada. We zijn een team dat, wat dat betreft, anders is dan de rest aangezien onze spelers al veel prijzen hebben gewonnen met club en land. Ze zijn bekend met alle mogelijke uitkomsten. We moeten ons richten op de positieve dingen en de zaken die je aan de winst helpen."

"We hebben al het hele seizoen een goed gevoel, ondanks een recente dip", vervolgde Luis Enrique. "Het team zit weer op zijn normale niveau en tegen Granada moeten we ons werk voortzetten, dus kansen creëren en zo min mogelijk weggeven. Ons prestatieniveau is omhoog gegaan doordat onze verdedigende vorm beter is. De balans vinden tussen verdedigen en aanvallen is de sleutel geweest tot onze vorm aan het einde van dit seizoen. Deze competitie is, gezien het niveau van de andere teams, de zwaarste van Europa."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen