Nemec haalt uit naar Willem II: "Het zijn pesterijen"

Ger
20 mei 2016, 19:20
Foto: © ProShots

Adam Nemec is niet te spreken over de handelswijze van Willem II. De spits werd eerder deze week aan zijn contract gehouden door de Tilburgse club. Hij kreeg daarna echter geen plek in de selectie voor de play-offwedstrijd tegen NAC Breda.

"Waarom doen ze me dit aan? Ik snap het niet. Ik weet al langer dat trainer Jürgen Streppel me niet meer laat spelen. Het zijn pesterijen", aldus Nemec tegen de NOS. De Slowaak had donderdag in Wenen willen zijn, bij de start van het trainingskamp van de nationale ploeg. Een dag later kreeg Nemec alsnog toestemming van Willem II om te vertrekken, aangezien hij ook niet werd opgenomen in de selectie voor de return tegen NAC.

Trainer Jurgen Streppel snapt de ophef niet. "De afspraak was dat hij tot en met de laatste wedstrijd bij de club zou blijven. Het klopt, hij speelde niet meer, maar ik had hem nog nodig kunnen hebben door blessures of schorsingen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen