Kolder wijst aanbod Emmen af: "Veel salaris inleveren"

9 juni 2016, 23:47

Marnix Kolder heeft een aanbieding van FC Emmen voor een nieuw contract links laten liggen. De 35-jarige spits stelt dat hij het aangeboden contract vanwege financiële redenen niet kan accepteren. Daardoor gaat hij nu op zoek naar een nieuwe werkgever.

"De aanbieding was gewoon onvoldoende", zegt Kolder tegen RTV Drenthe. "Ik moet redelijk veel salaris inleveren. Gelet op mijn uitkering het jaar erna en de kansen in de 'gewone' maatschappij was dit gewoon geen optie", zegt de spits, die niet weet waar zijn toekomst ligt. "Ik kijk wel wat er op mijn pad komt."

Kolder speelde afgelopen seizoen voor FC Emmen, daarvoor droeg hij vier seizoenen het shirt van Go Ahead Eagles. De aanvaller stond in zijn carrière ook op de loonlijst bij BV Veendam, FC Groningen en VVV-Venlo.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier vijf gratis weddenschappen van €10,00

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen