Modric en Mandzukic weer inzetbaar bij Kroatië

24 juni 2016, 22:33

Luka Modric en Mario Mandzukic keren zaterdag in het duel met Portugal in de achtste finales op Euro 2016 terug bij Kroatië. De twee sterkhouders van het Balkenland ontbraken afgelopen dinsdag tegen Spanje (2-1 winst) vanwege een blessure, maar zijn daar inmiddels van hersteld.

"Ik weet niet of ze het de hele wedstrijd gaan volhouden, maar het vooruitzicht is positief voor hen", zei de Kroatische bondscoach Ante Cacic vrijdag op een persconferentie. Mede door de zege op Spanje zijn de verwachtingen rond Kroatië hooggespannen, maar de oefenmeester voelt geen extra druk. "Nee, eerder het andere uiterste. Dit is voor iedereen prachtig. Voor het eerst sinds jaren is iedereen één. De fans staan als één man achter ons en dat waarderen wij."

Middenvelder Milan Badelj heeft vertrouwen voor de ontmoeting met Portugal. De speler van Fiorentina klaagt niet over de loting, ook al was een gunstigere tegenstander mogelijk geweest. "We moeten er trots op zijn dat we bij de beste zestien staan. Als we hier mooie dingen willen laten zien, dan moeten we de beste teams verslaan. We zijn allemaal klaar om te laten zien wat we kunnen", aldus Badelj.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen