Hake onderuit met FC Twente: "Zeer teleurstellend"

Ger
7 augustus 2016, 00:04
Foto: © ProShots

FC Twente is het nieuwe seizoen begonnen met een nederlaag tegen Excelsior. De Tukkers gingen in eigen huis verrassend met 1-2 onderuit. Trainer René Hake had meer verwacht van zijn elftal.

"Het is duidelijk dat ik zeer teleurgesteld ben. We waren niet in staat de progressie van de laatste weken in deze wedstrijd om te zetten", verzucht Hake op de clubwebsite. "Het begin was redelijk, maar zo gauw we de veldbezetting verwaarloosden scoorde Excelsior en liepen wij achter de feiten aan. Zij wilden de ruimtes klein houden, om ons zo pijn te doen."

"Na de 2-0 ga je opportunistisch spelen, met het publiek er achter, in de hoop zo iets af te dwingen. Dat lukt en je komt op 1-2, maar verder ook niet. Het is teleurstellend dat we niet meer konden brengen. Ik denk dat we dan ook terecht verloren hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen