Schaars direct trefzeker: "Het was wel een goeie goal"

Ger
7 augustus 2016, 21:39
Foto: © ProShots

Stijn Schaars toonde zich direct belangrijk bij zijn officiële debuut voor sc Heerenveen. De middenvelder, die overkwam van PSV, schonk de Friese club in de uitwedstrijd tegen AZ een puntje door een vrije trap te benutten.

"Het was wel een goeie goal", zegt Schaars voor de camera van FOX Sports. De routinier moest erkennen dat Heerenveen na een goede beginfase het niveau niet kon vasthouden. "In het eerste halve uur speelden we prima. Dat kostte echter ook veel kracht en dan sta je wel eens fout."

In de laatste twintig minuten zag Heerenveen invaller Willem Huizing twee gele kaarten incasseren. "In die fase moesten we het tempo uit de wedstrijd halen en gokken op een momentje en dat kwam er. Met tien man was het een kwestie van overleven, maar dat is gelukt en daar moet ik de jongens een groot compliment voor geven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen