Schmeichel tekent nieuw vijfjarig contract bij Leicester

Ger
6 augustus 2016, 18:00
Foto: © ProShots

Kasper Schmeichel blijft nog jaren onder de lat staan bij Leicester City. De doelman heeft zijn krabbel gezet onder een nieuwe vijfjarige verbintenis. De Deense international was de afgelopen maanden een vaste waarde in het verrassende kampioenselftal van Leicester.

De 29-jarige Schmeichel speelde het voorbije seizoen alle 38 duels van The Foxes in de Premier League en hield vijftien keer zijn doel schoon. In totaal kwam de sluitpost, die als prof debuteerde bij Manchester City, inmiddels al meer dan 200 keer in actie voor Leicester.

De ploeg van manager Claudio Ranieri trapt het nieuwe seizoen zondag officieel af. Dan wacht op Wembley een duel met FA Cup-winnaar Manchester United om het Community Shield.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen