Streppel: "Met tien man strijd en passie laten zien"

Ger
7 augustus 2016, 18:47
Foto: © ProShots

Jurgen Streppel heeft een punt overgehouden aan zijn eerste wedstrijd als trainer van sc Heerenveen. Het uitduel met AZ eindigde in een 2-2 gelijkspel. Steppel was vooral tevreden over het eerste half uur.

"Dit is de wijze waarop we willen spelen, druk naar voren zetten, balletje laten lopen en kansen creëren. Er mankeerde maar één ding aan, we hadden eigenlijk een goal moeten maken", zegt Streppel op de clubwebsite. In de tweede helft maakten de Friezen het zichzelf moeilijk door een rode kaart voor Willem Huizing. "We hebben met tien man wel strijd en passie getoond. Misschien hebben we ook wat geluk gehad, maar dit is een mooi resultaat tegen een ploeg die volgens mij in de top-vijf gaat spelen."

Streppel was blij met het aandeel van Stijn Schaars. De routinier kwam deze zomer over van PSV. "Zijn komst is echt een schot in de roos geweest."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen