Van den Brom: "Moeite om in de wedstrijd te komen"

Ger
7 augustus 2016, 18:34
Foto: © ProShots

John van den Brom kan leven met het gelijkspel van AZ in de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen. De trainer is minder te spreken over een beslissing van de arbitrage in de toegevoegde tijd.

"Er zijn ons hier vanmiddag drie punten afgenomen", verwijst Van den Brom op de clubwebsite naar de geannuleerde goal van Derrick Luckassen. "In plaats van drie hebben we er nu één. Maar als ik de hele wedstrijd analyseer is dit een terechte uitslag, omdat ik Heerenveen goed vond spelen."

"Wij hadden moeite met hun spel en om in de wedstrijd te komen. Zelfs tegen tien man hebben we er niet onderuit kunnen voetballen. We bleven lange ballen geven en speelden hen daarmee in de kaart. Daar moeten we in de toekomst beter mee omgaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen