Coach Streppel ziet sc Heerenveen 'stapjes maken'

8 september 2016, 15:34
Foto: © ProShots

Met vijf punten uit vier duels is sc Heerenveen redelijk begonnen aan het nieuwe seizoen. Met de nieuwe coach Jurgen Streppel op de bank speelden de Friezen twee keer gelijk, verloor het uit bij NEC (2-1) en won het in eigen huis van PEC Zwolle (1-0). Wedstrijd nummer vijf is komende zaterdag, tegen FC Twente.

Streppel bouwt aan een nieuwe ploeg en is tevreden over de progressie. "We maken steeds meer stapjes, maar het heeft nog wel even tijd nodig voordat het een geoliede machine is", zegt hij op de clubwebsite.

Belangrijk voor sc Heerenveen was dat Sam Larsson deze transferperiode aan boord bleef, bovendien strikte het Manchester City-verdediger Shay Facey. Tegenstander FC Twente zag Hakim Ziyech vertrekken naar Ajax, maar Streppel onderschat het 'Ziyech-loze' Twente niet. "Ik ben onder de indruk van de manier waarop FC Twente de competitie vorig seizoen heeft afgesloten en ook hoe ze dit jaar weer begonnen zijn. Dat is wel knap met alle onrust die daar was. Dat ze het zo om hebben weten te zetten verdient complimenten", zegt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen