Verratti: "Ik wil niet eens de onderhandelingen beginnen"

30 oktober 2016, 23:12
Verratti:

Marco Verratti voelt zich gevleid door de belangstelling van Real Madrid. Naar eigen zeggen heeft de middenvelder op dit moment niet de intentie om Paris Saint-Germain te verlaten.

"Het is technisch niet zo dat ik Real Madrid heb afgewezen, het is zo dat ik gelukkig ben in het team. Ik wil niet eens de onderhandelingen beginnen met een andere club", zo vertelt de Italiaans international in gesprek met Rai Sport. "Ik heb vernomen dat Real Madrid interesse had en dat was prettig, omdat het niet elke dag gebeurt dat Real Madrid navraag naar je doet."

"Maar ik ben gelukkig bij de club. Ik wil niet veranderen. Ik wil iets winnen in dit shirt." Op dit moment staat OGC Nice aan kop in de Franse competitie. "Ik hoop dat PSG de Ligue 1 gaat winnen, maar het wordt niet makkelijk en we moeten meer geven. In de Serie A is Juventus van een andere planeet. Hetzelfde geldt voor de Bundesliga en Bayern München."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen