Fraser: "Elk schot tegen ons lijkt een goal te zijn"

26 november 2016, 22:51

De zorgen nemen toe bij Vitesse-trainer Henk Fraser. De laatste drie thuisduels eindigden allemaal niet in een overwinning voor de Arnhemmers en dat baart trainer Fraser zorgen. De coach mist ook vuur in zijn team, dat vanavond met 2-2 gelijkspeelde tegen Excelsior.

Binnen een kwartier keek Vitesse al tegen een 0-2 achterstand aan in een wedstrijd die eigenlijk gewonnen moest worden. "De 0-1 was al meteen een grote tik", zegt Fraser tegen Omroep Gelderland. "Het lijkt wel of elk schot tegen ons een doelpunt is. Maar de afspraken die we maken worden ook niet nagekomen. Die horen ze in het veld met elkaar te bewaken, ik kan moeilijk die eerste goal eruit duiken."

Dat de spelers in de rust niet boos op elkaar waren, snapt de oefenmeester niet. "Daar snak ik ook wel naar, ik heb namelijk in teams gespeeld waar de trainer daarvoor niet nodig was." Ondanks dat de fans vanavond negatief waren tegen de trainer, voelt hij de steun van zijn spelers. "De spelers gaven zelf na afloop ook aan dat ze in de spiegel moeten kijken", zegt de coach, die de onvrede van de fans wel snapt. "Ik snap dat je nu heel kritisch kan zijn, er wordt verwacht dat we meer presteren. We zijn ook niet tevreden over de uitslagen en niet tevreden over de punten, maar volgens mij zijn wij in nog geen enkele wedstrijd zoekgespeeld. Dus ik ben nog niet zover."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen