Everse ziet Feyenoord kampioen worden: "Is de beste ploeg"

10 februari 2017, 12:22
Foto: © ProShots

Jan Everse weet het zeker: voor het eerst sinds 1999 gaat Feyenoord dit jaar kampioen van Nederland worden. De voormalig Oranje-international, als speler actief voor Feyenoord en Ajax, gelooft niet dat de ploeg van coach Giovanni van Bronckhorst de huidige voorsprong uit handen gaat geven.

Feyenoord heeft momenteel een voorsprong van vijf punten op Ajax, PSV kijkt tegen een achterstand van acht punten aan. Everse ziet Ajax en PSV dit gat niet meer dichten. "Ik ben niet onder de indruk van die ploegen. Feyenoord is de beste ploeg en straalt het meeste uit om te winnen", zegt hij bij RTV Rijnmond.

Over twee weken speelt Feyenoord in de eigen Kuip tegen PSV. "Als ze die winnen, dan is het beslist", stelt Everse. Over Ajax maakt hij zich geen zorgen. "Iedereen gaat er vanuit dat Feyenoord nog een keer verliest, maar Ajax gaat ook niet alles winnen. Ik zie Feyenoord niet meer verliezen. Zeker thuis niet. Feyenoord speelt ook niet heel goed en sprankelend, maar zo'n wedstrijd tegen FC Twente winnen ze wel. Ik zit vaak te kijken met het idee dat ze toch wel gaan winnen. En dan winnen ze ook. Het is heel moeilijk om tegen Feyenoord te scoren en dat geeft voorin ook een bepaalde rust. Dan weet je dat die goal een keer gaat vallen."

Zaterdag speelt Feyenoord in de Kuip tegen FC Groningen, de nummer negen van de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen