NEC haalt PSV'er Alberto, ook MVV en Emmen slaan toe

11 augustus 2017, 18:19
NEC haalt PSV'er Alberto, ook MVV en Emmen slaan toe

NEC heeft zich versterkt met Suently Alberto. De Nijmeegse club, die afgelopen seizoen naar de Jupiler League degradeerde, neemt de 21-jarige verdediger over van PSV. De Rotterdammer heeft een contract voor drie jaar, tot de zomer van 2020, getekend in De Goffert.

PSV plukte Alberto in 2012 weg uit de jeugdopleiding van Sparta. De linkspoot brak echter niet door in het Philips Stadion. Hij speelde slechts één duel in de Eredivisie, op 10 mei 2015 tegen Heracles Almelo. In de afgelopen jaren kwam Alberto wel tot 79 optredens voor Jong PSV in de Jupiler League.

MVV en Emmen

Ook MVV en FC Emmen waren vrijdag actief op de transfermarkt. MVV huurt verdediger Christophe Janssens (19) van RC Genk, FC Emmen legde Michael Chacon voor één jaar vast. De 23-jarige middenvelder komt transfervrij over van FC Dordrecht en was afgelopen weken al op proef bij Emmen. De club heeft de optie om de verbintenis met één seizoen te verlengen.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Zo kijk je vanuit het buitenland naar de Europa League-finale

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen