Promes helpt Spartak aan zege, Denswil scoort voor Brugge

9 september 2017, 23:26
Foto: © ProShots

Quincy Promes was zaterdagavond opnieuw belangrijk voor Spartak Moskou. De Nederlands international bezorgde zijn ploeg de zege op Rubin Kazan door het enige doelpunt van de wedstrijd te maken. Daardoor stijgt Spartak naar de zevende plaats.

Spartak Moskou kwam kort na rust op voorsprong. Toen de tweede helft twee minuten onderweg was tekende Promes voor de 1-0. Het was alweer de zesde treffer in negen competitiewedstrijden voor de aanvaller. Omdat daarna niet meer gescoord werd, betekende het tevens de eindstand.

Club Brugge

Ook in België was een Nederlander trefzeker. Stefano Denswil scoorde voor Club Brugge, maar zag zijn ploeg desondanks met 2-1 onderuit gaan tegen Royal Excel Moeskroen. De thuisploeg kreeg na achttien minuten een strafschop die Jonathan Bolingi benutte. Denswil tekende enkele minuten later voor de gelijkmaker, maar nog voor rust kwam Moeskroen dankzij Jonathan Bolingi weer op voorsprong. In de tweede helft werd vervolgens niet meer gescoord. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen