Fosu-Mensah beaamt: "Bepaalde spelers gingen naar McDonald's"

11 november 2017, 10:05   Bijgewerkt: 11 november 2017, 11:47

Timothy Fosu-Mensah heeft in gesprek met De Telegraaf beaamd dat spelers van Jong Oranje tijdens een interlandperiode op hun vrije avond een bezoek aan de McDonalds hebben gebracht. Fosu-Mensah voelde zich zaterdagochtend vervolgens genoodzaakt zelf via Twitter met een reactie te komen.

De ochtendkrant signaleerde spelers van Jong Orane na de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Engeland van begin september. Volgens bondscoach Art Langeler was de berichtgeving uit de lucht gegrepen. "Het is niet zo dat de trainer zegt: jullie gaan naar McDonald's. Dat doen ze zelf. Bepaalde jongens gingen naar huis, bepaalde spelers gingen naar McDonald's", zegt Fosu-Mensah tegen [a,https://twitter.com/MikeVerweij/status/929294268891631616,_blank,De Telegraaf]. "Jij speelt, dus jij weet wat goed is voor je lichaam. Daar moet iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid in nemen."

Fosu-Mensah reageert op Twitter

Fosu-Mensah heeft na de publicatie van zijn uitspraken gereaagerd op Twitter. "Rectificatie: Ik heb aangegeven dat spelers professioneel genoeg moeten zijn om zelf te bepalen of ze naar de McDonald's gaan of niet.  Art heeft niet gezegd: "jongens jullie zijn vrij dus rij maar even lekker naar de McDonald's."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen