Groenendijk: "Werd een heel vervelende middag voor ons"

26 november 2017, 21:00

ADO Den Haag ging zondag op bezoek bij Vitesse laat onderuit. Pas drie minuten voor tijd openden de Arnhemmers de score. Trainer Alfons Groenedijk stelde dat ADO het grotendeels aan zichzelf te danken had. Hij vond zijn ploeg niet al te best voor de dag komen.

"Ik ben niet tevreden over wat ik gezien heb van mijn ploeg", begint Groenendijk in gesprek met FOX Sports. "Voetballend hebben we veel te weinig gebracht. Het was geen leuke wedstrijd om naar te kijken. In de eerste helft geef je weinig weg, maar je creërt zelf ook te weinig. Bij 0-0 is er dan ook nog weinig aan de hand, maar zeker na rust brachten we in balbezit gewoon te weinig vandaag."

Vitesse kwam na een corner op voorsprong, maar Groenendijk stelt dat hij dat moment graag nog eens terug wil zien. "Maar ik wil het niet bij de arbitrage zoeken, je moet naar jezelf kijken. Dan kom ik tot de conclusie dat we gewoon niet goed gespeeld hebben. Een aantal beslissingen vielen gewoon niet onze kant op. Wij kregen een penalty niet, je zit met twee schorsingen en dan valt die treffer ook nog zo laat. Het was een heel vervelende middag voor ons."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen