Groep A: Slavia Praag boekt belangrijke zege in Israël

23 november 2017, 22:55

Slavia Praag heeft zichzelf een prima uitgangspositie verschaft voor het allesbeslissende duel tegen FC Astana. Het won op bezoek bij Maccabi Tel Aviv met 0-2, nadat Astana eerder op de avond al met 3-2 onderuit ging tegen het daardoor geplaatste Villarreal. 

Slavia was veel beter dan Maccabi Tel Aviv. Eerst knalde Jaromir Zmrhal, waarna Tomas Necid de rebound miste. De oud-PEC Zwolle-spits zag even later zijn stiftje van de lijn gegleden worden. Uiteindelijk kregen de bezoekers hun verdiende voorsprong. Captain Josef Husbauer jaagde vanaf een meter of 25 de bal heerlijk in de bovenhoek.

Maccabi was niet in staat om na rust beter voor de dag te komen. Husbauer schoot wel weer met scherp, iets minder mooi dan zijn goal voor rust, maar zijn schuiver vanaf twintig meter telde natuurlijk net zo hard. Daarna pas kwamen de Israëliërs ook in het stuk voor. Eliran Atar was met een fraaie omhaal heel dicht bij de 1-2, maar hij raakte de lat.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen