Tapia is uitgerust en sluit weer aan bij Feyenoord

20 november 2017, 13:14   Bijgewerkt: 20 november 2017, 14:25

Renato Tapia keert voor het Champions League-duel met Manchester City terug in de wedstrijdselectie van Feyenoord, meldt de club via de officiële kanalen. Door de WK-kwalificatieperikelen met Peru kreeg de middenvelder zaterdag tegen VVV-Venlo rust. Karim El Ahmadi ontbreekt, omdat hij geschorst is.

Negentien Feyenoorders stappen maandagmiddag in het vliegtuig naar Engeland. Sam Larsson behoort ook tot de groep. De Zweed viel tegen VVV-Venlo nog geblesseerd uit. De landskampioen speelt dinsdag in het Etihad Stadium tegen Manchester City. Op het wedstrijdformulier mogen achttien namen staan. Giovanni van Bronckhorst zal dus nog één speler af laten vallen.

Feyenoord heeft in theorie nog een kansje op het bereiken van de Europa League. De Rotterdammers hebben drie punten minder dan Napoli. Manchester City is al zeker van overwintering in het miljoenenbal.

De selectie van Feyenoord

1. Kenneth Vermeer

2. Bart Nieuwkoop

3. Sven van Beek

4. Jeremiah St. Juste

5. Ridgeciano Haps

7. Jean-Paul Boëtius

9. Nicolai Jørgensen

10. Tonny Vilhena

11. Sam Larsson

14. Bilal Basaçikoglu

17. Kevin Diks

18. Miquel Nelom

19. Steven Berghuis

20. Renato Tapia

21. Sofyan Amrabat

25. Brad Jones

28. Jens Toornstra

29. Michiel Kramer

36. Emil Hansson

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen