Vitesse breekt laat het verzet van tiental ADO Den Haag

26 november 2017, 18:42

Vitesse heeft drie punten overgehouden aan het thuisduel met ADO Den Haag. Zeventig minuten lang verdiende het duel geen winnaar, maar daarna kwam de Arnhemse ploeg toch los. Na een rode kaart van Tyronne Ebuehi forceerde Matt Miazga alsnog de beslissing met een rake kopbal. Bryan Linssen scoorde ver in blessuretijd ook nog de 2-0.

Ook Vitesse bood de eigen fans nog weinig vermaak, met uitzondering van het eerste duel tegen NAC (4-1). Daarna volgden er drie gelijke spelen, twee nederlagen en slechts vijf Arnhemse doelpunten in eigen stadion. Bovendien ontbrak smaakmaker Milot Rashica in de selectie van de thuisploeg vanwege een liesblessure. Zijn vervanger was de 18-jarige Mitchell van Bergen, die voor het eerst dit seizoen in actie kwam in de Eredivisie.

Dat was tot de 70ste minuut ook nog het geval, maar daarna werd het toch duel toch nog het aanzien waard. Mason Mount gaf het startsein voor een enerverend slot aan de wedstrijd door de bal uit een vrije trap ineens tegen de paal te schieten. Het was het eerste moment waarbij Zwinkels het antwoord schuldig moest blijven. Dat was ook het geval bij een schot van invaller Luc Castaignos én een volley van Mount, maar opnieuw voorkwam het houtwerk een doelpunt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen