[ENGELAND] Aké voor even terug, spits Giroud geblesseerd

20 december 2017, 10:10

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Engeland op een rijtje.

- Giroud ontbreekt

Arsenal kan komende vrijdag niet beschikken over aanvaller Olivier Giroud. Het duel met Liverpool moet de lange Franse aanvaller missen vanwege hamstringblessure. "Hij heeft nog veel pijn momenteel", vertelt manager Arsène Wenger over de spits. Hoelang hij uit de roulatie is, is nog niet bekend. (Clubwebsite)

- Aké keert terug

Nathan Aké werd deze zomer voor meer dan 22 miljoen euro verkocht van Chelsea aan Bournemouth. De Nederlander voelt bij zijn terugkomst op Stamford Bridge echter geen druk om zich te bewijzen. "Het is een grote wedstrijd voor ons, we willen de halve finale bereiken van de League Cup", aldus Aké, die nog wel bezig is met zijn oude werkgever. "Ik kijk weleens wedstrijden van Chelsea, leuk om te zien." (Sky Sports)

{image[322540][right-half][]}- Guardiola gelooft niet in titels

Pep Guardiola kan met Manchester City nog vier prijzen winnen dit seizoen. In Champions League, de landstitel, de FA Cup én de League Cup doen The Citizens nog mee. Toch zullen de blauwhemden niet alle prijzen winnen, denkt de Spaanse coach. "Vergeet het maar", aldus Guardiola. "We zullen nog wel tegen een paar nederlagen aanlopen. Ik denk niet in titels, ik denk alleen aan de volgende wedstrijd." (Sky Sports)

- Rooney kan nog jaren door

Everton-manager Sam Allardyce denkt dat zijn pupil Wayne Rooney ondanks zijn leeftijd (32) nog jaren mee kan in het eerste elftal van The Toffees. "Hij heeft het talent en de ervaring om nog een paar seizoenen door te gaan", vertelde de coach. (Clubsite)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen