Winterkampioen Cocu: "Nog niet denken aan feestdagen"

22 december 2017, 15:01

PSV is al winterkampioen, maar heeft komende zaterdag uiteraard nog genoeg om voor te spelen tegen Vitesse. Bij winst sluit de koploper de eerste seizoenshelft goed af, beseft Phillip Cocu. Zijn focus, en die van zijn manschappen, ligt logischerwijs dus ook nog niet bij de feestdagen.

"Dit is een belangrijke wedstrijd, want we willen de eerste seizoenshelft goed afsluiten", sprak Cocu volgens de clubwebsite op het perspraatje. "We mogen absoluut nog niet denken aan de feestdagen. We spelen tegen een tegenstander misschien wat wisselvallig presteert, maar wel één met veel kwaliteiten."

De eerste seizoenshelft is prima verlopen voor PSV, weet Cocu. "We kenden een moeilijk begin, waarin we niet optimaal gepresteerd hebben. Daarna hebben we draad goed op weten te pikken en hebben we constant gepresteerd. We zijn stabiel geweest en dat is heel goed. Ajax-uit was daarop een uitzondering en daar zakten we door de ondergrens", blikt hij nog eenmaal terug op de 3-0 nederlaag.

De coach laat zich uit ook uit de komst van Maximiliano Romero die vrijdag werd afgerond. "Ik ben erg blij met Romero. Het is een groot talent waar we veel plezier aan gaan beleven en waar we van gaan genieten. Met dit soort transfers is het altijd even spannend, maar Marcel (Brands red.) en zijn team hebben er hard aan gewerkt."

PSV tegen Vitesse begint zaterdag om 19.45 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen