Zwolle voert gesprekken met Kalmar over vertrek Israelsson

3 januari 2018, 14:27

Erik Israelsson vertrekt mogelijk deze winter bij PEC Zwolle. Vanuit zijn thuisland Zweden is interesse voor de middenvelder, die een jaar geleden overkwam naar Overijssel. "We voeten oriënterende gesprekken met Kalmar", aldus Gerard Nijkamp.

Dat vertelt de technisch directeur van de Zwollenaren aan De Stentor. "Of het ook daadwerkelijk tot een overstap komt, is nog afwachten. Erik gaat ook gewoon mee op trainingskamp", aldus de TD. Een bliksemtransfer is dus niet aan de orde, want PEC reist donderdag af naar Mijas (Spanje).

Een bliksemstart kende hij wel bij PEC, door in zijn debuutwedstrijd te scoren. Toch veroverde Israelsson geen basisplaats in het elftal van Ron Jans en ook onder diens opvolger John van 't Schip heeft hij niet kunnen overtuigen. De enige duels dat hij wel in de basis begon dit seizoen, fungeerde hij als spits.

"We zijn beiden niet helemaal happy met deze situatie. Erik wil graag spelen en wij zijn ook op zoek naar een manier waarop we weer waarde voor hem kunnen creëren", besluit Nijkamp.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen