Scoutende Vennegoor: "Ik was direct overtuigd van Lozano"

27 januari 2018, 12:49
Scoutende Vennegoor:

Jan Vennegoor of Hesselink is nu sinds twee jaar officieel in dienst als scout van PSV. De aanvaller vloog voor zijn nieuwe beroep als naar bijvoorbeeld Zuid-Amerika, waar hij ook de huidige uitblinker van de Eindhovenaren Hirving Lozano uitvoerig bekeek.

"Het is nu makkelijk praten, maar ik was meteen overtuigd. Ook door zijn karakter, Chucky is een winnaar", vertelt hij tegenover het Eindhovens Dagblad. "Scouten is hartstikke mooi werk, zeker bij PSV. Met een team van zes scouts mogen wij PSV mee vormgeven met de informatie die voorradig is. Ik kom in mooie stadions, zie mooi voetbal en krijg er nog voor betaald ook. Ik hád de mooiste baan die er is, nu heb ik de op één na mooiste baan."

Zaterdagavond zit de voormalig aanvaller echter niet als scout ergens op de tribune, maar gewoon bij FC Twente - PSV. Een duel tussen twee clubs waar hij bij elkaar opgeteld elf seizoenen onder contract stond. En ook al werkt hij momenteel voor PSV, een duidelijke voorkeur heeft hij niet. "Als iemand me vraagt te kiezen tussen FC Twente en PSV, vergelijk ik het met kiezen tussen een zoon of dochter. Onmogelijk dus."

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen