"Acht keer scoren tegen Dijon is leuk, maar hier gaat het om"

14 februari 2018, 22:57

Na afloop van de 3-1 nederlaag bij Real Madrid was Paris Saint-Germain-middenvelder Adrien Rabiot absoluut niet te genieten. De Franse middenvelder, die scoorde namens de bezoekers, vindt dat zijn ploeg er in grote wedstrijd moet staan.

PSG is in eigen land ongenaakbaar, maar moet door het verlies in Madrid vrezen voor een nieuwe uitschakeling in de Champions League. Dat knaagt aan Rabiot. "Het is leuk en aardig om acht keer te scoren tegen Dijon, maar het gaat om deze wedstrijden", baalde hij. "Nu moet je er staan. Dit zijn de duels waarop je wordt afgerekend."

"We hebben vandaag, zoals altijd, kansen gekregen, maar waren niet realistisch genoeg. Het is teleurstellend, omdat we niet slecht gespeeld hebben. We zullen er alles aan doen om het in de return goed te maken, maar deze uitgangspositie maakt het niet gemakkelijk."

Eerder dit seizoen, na het 3-1 verlies bij Bayern München in de groepsfase, sprak Rabiot ook zijn ongenoegen uit. "We speelden teveel als individuen en te weinig als team", zei de Fransman toen. "Op de momenten dat we als team speelden, waren we meteen gevaarlijk. We moeten samenwerken als we tegen teams van dit niveau spelen. Als iedereen alleen voor zichzelf speelt, werkt het niet."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen