Faber husselt noodgedwongen in opstelling van FC Groningen

7 februari 2018, 13:50   Bijgewerkt: 7 februari 2018, 14:05

FC Groningen-trainer Ernest Faber gaat zijn verdediging ombouwen voor de wedstrijd tegen Feyenoord. Naar aanleiding van de nederlaag tegen Vitesse van afgelopen vrijdagavond, heeft hij (noodgedwongen) maatregelen genomen. Voorin is aanvaller Mimoun Mahi de belangrijkste afwezige. 

Hij is nog altijd niet beschikbaar en kan op z'n vroegst pas komend weekend weer minuten maken namens de noorderlingen. Ook verdediger Samir Memisevic is er uit voorzorg niet bij tegen Feyenoord, terwijl Juninho Bacuna - hij verving Ludovit Reis die geblesseerd uitviel tegen Vitesse - een twijfelgeval is. Met de jonge middenvelder gaat het wel beter dan verwacht. "De knie oog rustig. Hij heeft wel wat pijn, maar we moeten het onderzoek afwachten", aldus Faber.

Verder kan ook aanwinst Deyovaisio Zeefuik in de basisopstelling worden verwelkomd, omdat Yoëll van Nieff naar het middenveld wordt geschoven, terwijl ook Uriel Antuna (op de plek van Ajdin Hrustic) en Karsper Larsen starten. "Feyenoord is een geweldige tegenstander, dus een mooie kans om te laten zien wat we kunnen. Zij staan ook onder druk, ze hebben verloren van VVV-Venlo", aldus Faber op het clubkanaal. "Ze zullen dan ook naar voren spelen en dat geeft ons de ruimte. We hebben zeker kans, dat heeft VVV bewezen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen