Feyenoord verlengt samenwerking met sponsor Adidas

5 februari 2018, 14:10   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het einde van de samenwerking tussen Feyenoord en Adidas is nog lang niet in zicht. De Rotterdammers melden maandag dat het contract is opengebroken en verlengd tot en met 30 juni 2023.

Feyenoord ging in 2014 een samenwerking aan met Adidas en speelt sinds het seizoen 2014/2015 in de tricots van het Duitse merk. Dankzij het nieuwe contract dragen de teams van Feyenoord ook de komende vijf seizoenen de kleren van Adidas. "Sinds de komst van adidas in 2014 heeft Feyenoord een uniek distributiemodel voor de officiële clubkleding waarin alle Feyenoord/Adidas-kleding alleen verkrijgbaar is bij de officiële Feyenoord-verkoopkanalen. Mede dankzij het structurele groeiende succes van dit model zijn beide partijen zeer tevreden met de nieuwe overeenkomst, die maandagmiddag werd ondertekend", meldt de club.

Commercieel directeur Mark Koevermans is tevreden over de samenwerking tussen beide partijen. "Adidas is wereldwijd een absoluut A-merk in het voetbal en past fantastisch bij de club. Al vanaf dag één krijgen we lovende reacties van supporters over het merk en dat laat zich zien in de populariteit van de shirts en andere wedstrijd- en trainingskleding. We zijn bijzonder trots dat Adidas ons het vertrouwen geeft voor de toekomst met deze sterk verbeterde overeenkomst", zegt de directeur.

 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen