West Brom-spelers bieden excuses aan voor stelen taxi

16 februari 2018, 21:07

De vier spelers van West Bromwich Albion die er eerder deze week in Barcelona met een taxi vandoor gingen, hebben zich verontschuldigd voor hun actie. In eerdere berichtgeving werd het kwartet niet bij naam genoemd, maar het gaat om Jonny Evans, Gareth Barry, Jake Livermore en Boaz Myhill.

Het viertal wilde donderdag uit in Barcelona, waar West Brom op trainingskamp was, maar kwam erachter dat alles al dicht was. Daarom gingen ze maar per taxi naar een fastfoodrestaurant. Rond 5.30 uur keerden ze met de taxi terug naar het hotel, echter zonder de taxichauffeur. De West Brom-spelers zijn al verhoord door de Spaanse politie, waarna ze op vrije voeten zijn gesteld.

"We vonden het belangrijk om onze identiteit bekend te maken. Dit uit respect voor onze ploeggenoten, die er anders mee geassocieerd hadden kunnen worden", laat het viertal weten. "We willen ons verontschuldigen voor de gebeurtenissen die voor wijdverspreide en negatieve publiciteit hebben gezorgd. We willen onze supporters er graag van verzekeren dat dit voorval geen reflectie is van onze vastberadenheid om er alles aan te doen om ons te herstellen van dit moeilijke seizoen."

West Bromwich Albion is de hekkensluiter in de Engelse Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen