Deportivo vergeet Seedorf cadeau te geven tegen Atlético Madrid

1 april 2018, 22:42
Deportivo vergeet Seedorf cadeau te geven tegen Atlético Madrid

Deportivo La Coruña heeft verzuimd om manager Clarence Seedorf op de dag van zijn 42ste verjaardag een heel mooi cadeautje te doen. Hoewel de ploeg van de Nederlandse coach zondagavond zeker recht had op een punt, kreeg die het uiteindelijk niet omdat Atlético Madrid wél een presentje kreeg. Arbiter Daniel Trujillo gaf de thuisploeg een zeer onterechte strafschop, die door Gameiro feilloos werd benut.

Dus kon Seedorf op zijn verjaardag geen feestje vieren en dat was mede te wijten aan aanvaller Lucas Perez. De Spaanse spits kreeg in het eerste half uur goede kansen, maar zijn inzet met zowel voet als hoofd werd tegengehouden door Jan Oblak. Deportivo was sterker en had het meeste recht op de openingstreffer, maar die viel voor de fans in het Estadio Wanda Metropolitano aan de goede kant: Gameiro benutte de onterechte strafschop na ruim een half uur spelen.

{image[325146][right-half][]}Ook na de thee was het de ploeg van Seedorf, met onder andere oud-PSV'er Zakaria Bakkali als invaller in de ploeg, die kansen kreeg op de gelijkmaker. Maar de kansen werden keer op keer niet benut. Atlético Madrid, dat met het oog op de ontmoeting met Real Madrid van komende week flink had gerouleerd, kon met invallers Diego Costa en Fernando Torres anderzijds ook niet het verschil maken. Achterin leek het minder save dan normaal, toch hield Oblak wederom de nul en verloor Atlético opnieuw in eigen huis niet.

Voor Seedorf wacht komende week het duel met hekkensluiter Málaga in de Primera Division, dat drie punten minder heeft (twintig om zeventien). Dan zijn er geen excuses meer en moet hij met Deportivo La Coruña winnen om nog enigszins de aansluiting te houden met Levante, de ploeg die op de veilige zeventiende plaats in La Liga staat. Door de nederlaag tegen Atletico blijft het verschil namelijk acht punten. Voor de formatie van Diego Simeone is het gat met Barcelona weer geslonken tot negen punten: bovendien was dit de tiende maal (!) dit seizoen dat er met 1-0 gewonnen werd. Ook tegen Deportivo was het degelijkheid troef, maar het wel leverde drie punten op.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen