Excelsior officieel veilig: "Niet uitbundig gevierd"

15 april 2018, 09:20   Bijgewerkt: 15 april 2018, 09:46

Excelsior speelde zaterdagavond met 1-1 gelijk tegen PEC Zwolle. Doordat de Rotterdammers een punt wisten te pakken, is de club nu officieel verzekerd van nog een jaar Eredivisie. Theoretisch gezien zou Excelsior zelfs nog de play-offs om Europees voetbal kunnen halen.

Mitchell van der Gaag sprak na afloop van een moeizame wedstrijd. De trainer vond zijn ploeg vooral in de eerste helft niet goed spelen. "Het was moeizaam van onze kant in de eerste helft. We hadden moeite met het positiespel van PEC Zwolle. Er lag voor ons wel ruimte, maar als we de bal hadden, raakten we hem steeds snel weer kwijt. We kwamen op achterstand, maar bleven wel in de wedstrijd. Gelukkig kwamen we na de rust beter de kleedkamer uit", zegt hij op de website van Excelsior.

Door het punt is Excelsior wel zeker van handhaving op het hoogste niveau. "Ik kan leven met een gelijkspel. Het was een prima avond voor ons. We zijn nu officieel veilig en dat mag best gezegd worden. Het werd niet uitbundig gevierd, maar we hebben 39 punten en zijn hier natuurlijk wel heel erg blij mee", besloot de trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen