Pusic: "Tegen dit soort dingen kun je geen plannen bedenken"

14 april 2018, 22:00

Ook in Den Haag bleef FC Twente met lege handen achter. In theorie kan het doek tijdens de komende midweekse speelronde al vallen voor de hekkensluiter. "Ik eis van iedereen dat we tot het einde er alles aan gaan doen, zolang er een kans is moeten we knokken voor deze prachtige club", blijft Marino Pusic strijdbaar.

Twente kwam zaterdagavond op voorsprong via Fredrik Jensen, maar was Bjørn Johnsen met twee doelpunten de grote plaaggeest voor de Tukkers. "Eigenlijk heb ik geen zin om terug te kijken, ik hoor mijzelf in herhaling vallen", zegt Pusic op de website van Twente. "Dat is buitengewoon vervelend. Ondanks het verschrikkelijke gevoel dat ik nu heb, moet ik mijn spelers complimenten voor de eerste helft, waarin de intentie goed was en veel dingen klopten. We hebben niets weggegeven. Dan krijgen we in de slotminuut voor rust die goal tegen, dat was een mokerslag. Niet alleen voor een team dat strijd tegen degradatie, maar voor elk team."

In de tweede helft was het in de eerste twintig minuten overleven voor Twente. "Op het moment dat we iets meer controle kregen en de tussenstand bij de andere wedstrijd (Vitesse-Sparta red.) voor ons gunstig was, kregen we wederom een goal tegen door een individuele fout. Daar ben ik goed ziek van. Tegen dit soort dingen kun je geen plannen of strategieën bedenken. Na de 2-1 was het alles of niets en kregen we in de scrimmages nog twee kansen. We hadden meer kunnen hebben vanavond, maar we hebben het aan ons zelf te wijten dat we niet gehaald hebben."

Als Twente dinsdag verliest van PEC Zwolle, en Sparta wint van NAC Breda, degradeert de club definitief naar de Jupiler League. Aan de nacompetitie ontkomt Twente in ieder geval niet meer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen