Seedorf is trots op Deportivo La Coruña en weigert al op te geven

1 april 2018, 23:58

Clarence Seedorf moest met Deportivo La Coruña wederom een nederlaag slikken in de Primera Division zondagavond. Toch kon de oefenmeester zich onmogelijk ontevreden uitlaten over zijn spelers, die op z'n minst een punt hadden verdiend tijdens de lastige uitwedstrijd tegen Atlético Madrid. "Ik ben trots op hoe we gespeeld hebben."

Dat vertelde de trainer in de Spaanse media na de verloren wedstrijd, die tot stand kwam na een onterechte penalty voor Atlético. "Ik kon niet zien of het terecht was", hield Seedorf zich op de vlakte over de beslissing van arbiter Daniel Trujillo. "Maar natuurlijk had die beslissing invloed. Als we zo blijven spelen, dan is het echter een kwestie van tijd voor we gaan winnen."

Winnen lukte Deportivo La Coruña in de eerste acht wedstrijden onder Seedorf echter nog niet. Komende week wacht hekkensluiter Málaga, dat momenteel op drie punten achterstand staat. Er moet gewonnen worden door de enclave van Seedorf, die blijft geloven in een goed resultaat en handhaving. Het verschil met de veilige zeventiende plek van Levante is al acht punten. "Zolang het rekenkundig kan, gooi ik de handdoek niet", bleef Seedorf positief.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen